Verhuur

Onze kerken worden naast onze eigen activiteiten en kerkdiensten ook gebruikt  als locatie voor bijeenkomsten, repetities en concerten. Buurtorganisaties, maatschappelijke organisaties en muzikaal ensembles weten onze kerken te vinden.

De Ark, Bethelkerk en de Nieuwendammerkerk hebben allen een eigen karakter, zowel qua grootte, ligging en indeling als akoestiek en sfeer.  Bekijk hieronder enkele foto’s en neem contact op met de desbetreffende kerk voor meer informatie.

De Ark

De Ark beschikt over een grote kerkzaal, een koffieruimte en een bar met keuken. Daarnaast zijn er drie aparte ruimtes die geschikt zijn voor kleinere gezelschappen van 6 tot 12 personen op 1,5 meter afstand. De Ark wordt gedurende de week veelvuldig gebruikt. Neem voor informatie over verhuur en beschikbaarheid contact op met Deborah.

Contact verhuur
Doreen Bor
06 4511 1002
doreen@diaconienoord.org

lees meer over de Ark

Previous
Next

Bethelkerk

De Bethelkerk beschikt over een grote kerkzaal. Beneden in de kerk vindt je de zalen en de keuken, waar onder meer muziekgroepen en koren uit de buurt repeteren. De Bethelkerk wordt gedurende de week veelvuldig gebruikt. Neem voor informatie over verhuur en beschikbaarheid contact op met Netty Homan.

Contact verhuur
Mw. Netty Homan-Pretorius
06 48478173
homan277@zonnet.nl


lees meer over de Bethelkerk

Previous
Next

Nieuwendammerkerk

Nieuwendammer-kerk

De Nieuwendammerkerk is een karakteristiek gebouw op een mooie locatie. De kerk wordt als officiële trouwlocatie veelvuldig gebruikt voor trouwceremonies en plechtigheden, maar ook voor repetities en concerten van ensembles en koren. De kerkzaal heeft een goede akoestiek en biedt plaats aan 140 mensen. Het bijgebouw – de Kosterij – is ook te huur en beschikt over een moderne keuken en twee toiletten.

Contact verhuur
Dhr. Evert Kuut
020 – 636 84 33
info@nieuwendammerkerk.nl


lees meer over trouwen in de Nieuwendammerkerk


lees meer over afscheid nemen in de Nieuwendammerkerk

Previous
Next